Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
18 d'octubre del 2019
Seguiment desigual de la jornada de vaga als centres educatius d’Altafulla
El percentatge més elevat s’ha donat a les escoles de segon cicle d’educació infantil i d’educació primària, mentre que a les llars d’infants la xifra ha estat un pèl inferior
Els centres educatius d’Altafulla han viscut de manera desigual el seguiment de la convocatòria de Vaga General d’aquest divendres 18 d’octubre.

Les escoles de segon cicle d’educació infantil i d’educació primària són els centres on la convocatòria ha estat més secundada. En el cas de l’escola La Portalada, el seguiment de la vaga ha estat del 55% en el professorat i del 66% en els alumnes. Una xifra molt similar aquesta darrera que la que s’ha registrat a l’escola El Roquissar, amb un percentatge del 68%. Quant al professorat, el nombre ha estat inferior amb un 22%.

El seguiment a les llars d’infants municipals ha estat un pèl inferior. En el cas de l’escola Francesc Blanch, un 25% del professorat ha secundat la convocatòria, mentre que el percentatge d’alumnes que no han assistit a classe s’ha elevat fins el 40%. Pel que fa a la llar Hort de Pau, el seguiment, tant del professorat com de les famílies, ha estat del 25%.

En el cas de l’Institut d’Altafulla, el col·lectiu d’estudiants ja va anunciar a principis de setmana que se sumaria a la manifestació unitària d’aquest divendres.

Els diversos centres han mantingut els horaris habituals, així com els serveis complementaris d’acollida matinal i menjador.

Val a dir, però, que durant la jornada d’aquest 18 d’octubre no s'avançaran continguts curriculars per no afectar ni el professorat que fa vaga ni aquelles famílies que han decidit no portar els seus fills a l'escola.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla