Notícies
Foto: ANC Altafulla
18 d'octubre del 2019
Les ‘Marxes per la Llibertat’ confluiran als Jardinets de Gràcia a les 5 de la tarda
La previsió és que la manifestació baixi pel passeig de Gràcia i acabi a la Gran Via, on es faran els parlaments finals
Les columnes de les ‘Marxes per la Llibertat’ de Tarragona i Tàrrega han sortit de Martorell a primera hora del matí. Les dues columnes s'han unit aquest dijous després de completar la segona etapa del recorregut. La caminada provinent de Tarragona ha arribat a dos quarts de 6 de la tarda, i la de Tàrrega ho fa fet 40 minuts més tard. Ambdues han estat rebudes entre aplaudiments de la gent que els esperava als ponts de les carreteres i en el darrer tram pel nucli urbà.
Aquest divendres segueixen el recorregut, plegades, fins a Barcelona, passant per Sant Andreu de la Barca, Pallejà, i Sant Joan Despí.

El secretari de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla, Pere Piqué, que el dimecres ja va prendre part de la columna tarragonina, s’afegeix avui a una de nova, la que ve de Sant Quirze del Vallès. Desitja que l’acció d’aquest divendres esdevingui la culminació d’una iniciativa que s’ha viscut amb “tranquil·litat, pacifisme, i molta marxa”. S’ha mostrat satisfet amb el desenvolupament dels diversos fronts, i n’ha destacat la gran participació que s’eleva a les més de 5.000 persones per columna.

Pere Piqué ha lamentat les carregues policials patides durant les darreres hores. Ha criticat “l’amiguisme entre les forces de seguretat i els feixistes”, i ha denunciat el fet de “deixar fer perquè hi hagi merder”.

La columna que en la primera jornada de les marxes va passar per Altafulla amb milers de manifestants s’aturarà a l’entrada de Barcelona per acabar confluint a les 5 de la tarda amb la resta de marxes als Jardinets de Gràcia.

La previsió és que la manifestació baixi pel passeig de Gràcia i acabi a la Gran Via, on es faran els parlaments finals.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla