Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
18 d'octubre del 2019
La canalla gaudeix de la primera de les activitats commemoratives del primer aniversari de la Biblioteca al carrer del Vinyet
Eugenia González ha presentat una sessió de contacontes per “ensenyar els més petits a estimar la lectura i la biblioteca com a espai propi”
La Biblioteca Municipal d’Altafulla ha donat el tret de sortida aquest dijous a la tarda a la celebració del seu primer aniversari a les instal·lacions del carrer del Vinyet. L’equipament ha encetat el programa commemoratiu amb el contacontes ‘Visca la meva biblioteca!’, a càrrec d’Eugenia González. Segons ha explicat la mateixa protagonista, una sessió per “ensenyar els més petits a estimar la lectura i la biblioteca com a espai propi”.

La propera activitat per festejar l’aniversari està programada pel 7 de novembre. En aquest cas, la companyia Lu2 oferirà una jornada pedagògica i de lleure de jocs de taula. Per participar-hi, les persones interessades tenen temps per inscriure’s-hi fins el 30 d’octubre.

Una altra de les propostes que inclourà el programa commemoratiu serà un segon contacontes, en aquest cas emmarcat dins de la tardor de contes del Consell Comarcal del Tarragonès. La cita tindrà lloc el 14 de novembre, a càrrec d’Agus Farré, que oferirà als més petits ‘Kana Ma Kana / Temps era temps’. N’ha donat més detalls una de les responsables del centre, Sònia Segura.

Sònia Segura fa un balanç molt positiu d’aquest primer any en funcionament en el nou equipament. Al canvi d’ubicació, a més, se li suma el nou horari de matí i tarda, que fa que els seus serveis puguin arribar a un major nombre d’usuaris.

Aquest curs, la Biblioteca també manté actius el Club de Novel·la Negra, el Club de Lectura de Narrativa per a Adults, i el Grup d’Escriptura.
Eugenia González, contacontes
Sònia Segura, auxiliar de bibliotecària
Sònia Segura, auxiliar de bibliotecària
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla