Notícies
24 de març del 2015
Les obres de connexió entre Altafulla i Torredembarra per la zona dels Munts es reprendran el proper mes d’abril
L’alcalde torrenc, Enric Grangel, ha anunciat l’inici dels treballs després de negociar amb el propietari d’una de les finques que limita el vial
L’Ajuntament de Torredembarra anunciava a finals del 2014 que les obres de connexió entre el municipi i Altafulla per la zona dels Munts es reprendrien durant el primer trimestre d’aquest 2015. Superat aquest termini, la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altafulla s’ha posat en contacte de nou amb el consistori torrenc per desencallar la situació el més aviat possible. Aquest mateix dilluns, el batlle, Enric Grangel, li ha confirmat al regidor Jordi Molinera que les tasques s’iniciaran a principis del proper mes d’abril.

En un primer moment, els treballs, inclosos dins del contracte de l'aigua de SOREA i realitzats per l'empresa Teyco, s’havien vist afectats per la presumpta trama de corrupció que acusava el consistori torrenc. Un entrebanc, però, que ja es va poder solucionar. Les dificultats passaven ara per negociar amb el propietari d’una de les finques que limita amb un dels costats del vial. Sembla ser que també s’ha arribat a un acord.

A hores d’ara, queda pendent una darrera capa asfàltica. Fins ara el carrer era de sorra i presentava unes condicions insuficients per circular.
Jordi Molinera, regidor d'Urbanisme
Social
Et recomanem
22a Fira d'Artesans
15, 16, 17 i 18 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a les Eres
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla