Notícies
Foto: ACN
31 d'octubre del 2019
L'Assemblea d'Electes dona suport a les mobilitzacions, exigeix diàleg a l'Estat i apel·la a la mediació internacional
L'òrgan aprova per unanimitat el seu posicionament polític fundacional amb el qual rebutja la sentència i demana l'amnistia pels “presos polítics”
L'Assemblea de Càrrecs Electes ha aprovat per unanimitat el seu posicionament polític durant la constitució d'aquest dimecres a la tarda al Palau de Congressos de Barcelona.

El text rebutja la sentència del Suprem, demana l'amnistia i exigeix “la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la fi de la repressió”. També dona suport a la “mobilització popular” i a seguir defensant la sobirania de les institucions catalanes.

La postura consensuada també exigeix a l'Estat diàleg i la creació d’una mesa de negociació que retorni el conflicte a la política, i apel•la a la mediació internacional per aconseguir aquest objectiu.

Finalment, el text apunta que l'Assemblea d'Electes treballa per l'autodeterminació i per una solució política que permeti als catalans decidir el seu futur polític a les urnes.
De tots aquests consensos n’ha parlat el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, qui, juntament amb el regidor Dani Franquès, hi ha estat present.

Més enllà d’aquest posicionament polític, l'Assemblea d'Electes aposta per “la desobediència institucional, una mobilització constant i la denúncia de la repressió policial”.
També s’ha posat especial èmfasi en “aglutinar altres sensibilitats en favor de la llibertat que

L'òrgan es vol autofinançar per no dependre de partits ni institucions. Els 10 euros que els electes han pagat per assistir a l'assemblea d'aquest dimecres han servit per pagar gran part de la sala del Palau de Congressos.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla