Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
31 d'octubre del 2019
La vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans ha tingut un seguiment superior al 90% a l’Institut d’Altafulla
A la vaga de dimecres i dijous s’hi han adherit els alumnes de 3r i 4t d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat
El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) va convocar una vaga indefinida a les universitats catalanes, que s’està seguint des de dimarts, i de dos dies, el 30 i 31 als instituts.

A l’institut d’Altafulla, el seguiment ha estat significatiu, més d’un 90% d’estudiants s’hi ha adherit. Dels 119 alumnes de tercer d’ESO, 109 han decidit fer vaga, el que suposa un 91,6%. Els de 4t d’ESO han secundat la vaga en un 98,28%, és a dir, de 116 alumnes només dos han anat a classe. Pel que fa als alumnes de 1r i 2n de Batxillerat s’han adherit a la vaga un 71,15% i un 91,3%, respectivament, d’un total de 98 alumnes.

La finalitat de la vaga és exigir als centres educatius que permetin la mobilització continuada en resposta a la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O, així com exigir als rectorats, en el cas de les universitats, i als directors, en el cas dels instituts, que es posicionin públicament en rebuig de la repressió i en favor del dret a l’autodeterminació del poble català.
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla