Notícies
Foto: Policia Local d'Altafulla
04 de novembre del 2019
L'episodi de fort vent obliga a tallar el vial que connecta la Via Augusta amb la rotonda del Puntet per la caiguda d’un arbre
Mentre ha durat l’afectació, la Policia Local d’Altafulla ha habilitat una ruta alternativa pel camí del Prat i el carrer Alcalde Pijuan
L’episodi de fort vent que s’ha viscut arreu del país durant la jornada d’aquest diumenge també ha deixat incidències a Altafulla. La més destacada, la caiguda d’un arbre al vial que connecta la Via Augusta amb la rotonda del Puntet, i que ha obligat a tallar el trànsit en aquest punt fins que ha estat retirat de la calçada.

Mentre ha durat l’afectació, la Policia Local d’Altafulla ha habilitat una ruta alternativa pel camí del Prat i el carrer Alcalde Pijuan.

Per la resta, no s’han registrat altres incidents importants.

Tot i que el vent anirà a la baixa en les properes hores, el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) manté activitat l’avís. De fet, es preveu l’entrada d’una nova pertorbació que mantindrà el temps inestable arreu del territori. Pel que fa a les temperatures, les mínimes baixaran en general, mentre que les màximes es recuperaran de manera clara, sobretot durant les hores centrals del dia.
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla