Notícies
Foto: Facebook
07 de novembre del 2019
El grup de hard rock Noctämbuls presenta el segon àlbum al Faristol d’Altafulla
La formació del Baix Penedès farà un concert amb entrada lliure aquest dissabte a partir de les vuit del vespre
El Faristol d’Altafulla acollirà en concert la presentació del nou àlbum del grup de hard rock Noctämbuls titulat Torres d’Ivori. L’actuació tindrà lloc al carrer Sant Martí número 5, aquest dissabte a partir de les vuit del vespre.

La formació es va crear l’estiu de 2012. Avui dia porten més d’un centenar de concerts arreu de Catalunya i l’acceptació que tenen entre el públic és molt positiva. El 22 de gener de 2016 van posar a la venda el seu primer àlbum que va rebre el mateix nom que el grup. Actualment estan presentant el segon àlbum titulat Torres d’Ivori. El guitarrista del grup, Rubén Bailón destaca que abans de treure singles propis, la formació era un tribut a la banda de hard rock català Sangtraït.

La banda musical té un estil eclèctic que s’ha nodrit de grups de rock dels 80 tant a escala internacional com nacional. Ruben Bailón explica que no només es veuen influenciats per Sangtraït.

El d’Altafulla es tracta del segon concert de la gira. El primer concert es va celebrar el passat 2 de novembre a la sala Razzmatazz 2 de Barcelona amb motiu del metalCatFest. Ruben Bailón destaca que el concert al Faristol serà més complet que el que van donar a la sala 2 de Razzmatazz.

El pròxim concert de la formació serà dissabte 16 de novembre a la Sala La Boîte de Lleida. Mentrestant, l’entrada per veure als Noctämbuls al Faristol d’Altafulla serà lliure.
Rubén Bailón, guitarrista
Rubén Bailón, guitarrista
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla