Notícies
Foto: Most Wanted Studio
08 de novembre del 2019
‘Me, a Monster?’, de la productora altafullenca Most Wanted Studio, farà la volta al món gràcies a una campanya de micromecenatge
Joan Rubinat i Belinda Bonan han assolit els 2.000 euros que necessitaven per fer-lo arribar al circuit internacional de festivals
Ho han aconseguit. Joan Rubinat i Belinda Bonan, de la productora audiovisual altafullenca Most Wanted Studio, han assolit la xifra de 2.000 euros que necessitaven per fer arribar el seu segon curtmetratge, ‘Me, a Monster?’, al circuit internacional de festivals. Fins i tot, han superat aquesta quantitat gràcies a la campanya de micromecenatge Verkami que van posar en marxa ara fa un parell de mesos i que ha finalitzat aquest dimecres.

Belinda Bonan, directora del curt, s’ha mostrat molt satisfeta de poder fer aquest salt internacional, i “amb moltes ganes d’iniciar aquesta nova etapa”.

Un cop aconseguit el finançament necessari, els altafullencs dedicaran tots els seus esforços a fer arribar la nova producció a festival d’arreu del món. Ho faran de la mà d’una distribuïdora, amb qui ja van signar un contracte ara fa unes setmanes. Ara per ara, una de les seves prioritats és fer paradada a l’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya. També estudien la possibilitat de presentar el curtmetratge a Altafulla.

Més enllà de distribuir la nova producció per tot el món, la voluntat també és donar-se a conèixer com a productora audiovisual en 3D.

‘Me, a Monster?’ és una producció de 6 minuts de durada que tracta d'explorar la por a tot allò que és diferent i la manera com això afecta en la forma de relacionar-se. Amb aquest rerefons, es desenvolupa la història de dos personatges, que provenen de dos mons completament diferents, aparentment sense res en comú, però que al final aconsegueixen trobar la manera d'entendre's. Gràcies a això, els monstres desapareixen i s'inicia una bonica amistat. Ensenyar a la canalla que “la bellesa està en la diversitat” és un dels principals objectius del projecte.

Concretament, el curt explica la història de Nono, l'únic habitant del planeta Pano que, tot i no tenir companyia, viu tranquil·la i plàcidament. Li encanta tenir cura del seu hort, fer llargues passejades i veure el capvespre mentre es menja uns fruits. Un matí, però, en Nono sent un fort soroll. Una sonda terrestre ha caigut a Pano i del seu interior surt el robot Be2 amb la missió d'explorar nous mons i trobar nous aliats per la humanitat. Sense gaire èxit, en Be2 tracta contínuament d'apropar-se a en Nono. I, encara que en un primer instant tot es complica, la curiositat i l'obstinació de tots dos personatges els porta a superar les seves diferències. Al final, troben la manera de comunicar-se, que els permet conviure junts en harmonia.
Belinda Bonan, directora del curtmetratge
Belinda Bonan, directora del curtmetratge
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat