Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2019
27 donants i 4 oferiments en la nova campanya del Banc de Sang celebrada aquest dijous a Altafulla
L’entitat ha instal·lat una unitat mòbil aquest divendres a la Rambla Nova de Tarragona, que romandrà oberta de 17h a 21h
El Banc de Sang ha tancat amb èxit la nova campanya de donació a Altafulla. 27 donacions i 4 oferiments és el balanç de la nova convocatòria, que ha tingut lloc aquest dijous a la tarda al Consultori Mèdic. El volum de participants ha estat molt similar al registrat en altres ocasions. La coordinadora de donació a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Núria Vilanova, n’ha fet un balanç molt positiu i ha agraït la solidaritat dels veïns i veïnes que hi han pres part.

Enguany, les reserves encara no s’han recuperat de la davallada de prop del 30% que pateixen durant els mesos d’estiu. Una situació que fa patir els responsables del Banc de Sang, sobretot tenint en compte que estem a les portes de l’hivern i de les festes de Nadal, quan l’estoc també es redueix en gairebé un 25%.

Des de l’entitat animen la ciutadania a col·laborar en les campanyes mòbils que organitza arreu del territori. Aquest divendres, per exemple, ha aparcat un autocar a la Rambla Nova de Tarragona, davant de l’escola Les Teresianes, que hi serà fins la 1 del migdia, i tornarà a obrir portes de 5 de la tarda a 9 del vespre. Núria Vilanova ha fet una crida especial als grups sanguinis A- i O-.

Aquelles persones que aquest dijous no s’hagin pogut apropar a Altafulla i que aquest divendres tampoc puguin col·laborar a Tarragona, poden consultar el calendari d’altres campanyes mòbils, així com tots els hospitals amb espai de donació al portal web donarsang.gencat.cat.

L’Hospital Joan XXIII de Tarragona resta obert fins les 2 del migdia, i de 4 a 8 de la tarda.
Núria Vilanova, coordinadora de donació a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre
Núria Vilanova, coordinadora de donació a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla