Notícies
Foto: Associació de Veïns Brises del Mar
08 de novembre del 2019
Els veïns de Brises suspenen la concentració de diumenge a la rotonda per no interferir en la jornada electoral
L’entitat es reunirà el dimecres 13 amb el Cap d’Unitat de Carreteres de la Generalitat, Luis La Cruz; i el divendres 15, amb el subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté
La solució a la problemàtica de la rotonda d’enllaç de l’AP-7 amb l’A-7 a Torredembarra sembla cada vegada més a prop. Després de molts mesos d’espera i d’intents frustrats per seure a parlar amb els responsables, l’Associació de Veïns de Brises del Mar d’Altafulla té dues reunions molt importants la propera setmana. La primera, el dimecres dia 13 a les 11 del matí a Reus amb el Cap d’Unitat de Carreteres de la Generalitat, Luis La Cruz; i la segona el divendres dia 15 també a les 11 del matí amb el subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté.

La trobada amb Luis La Cruz arriba un any i mig després de reunir-se per primera vegada, tot just després que s’instal·lessin els ‘new jersey’ a la rotonda. L’entitat veïnal feia molt de temps que havia sol·licitat una nova cita amb qui té competència a la carretera T-214 per demanar-li explicacions sobre el perquè en el seu moment va cedir la rotonda a Foment.

Quant a la trobada amb la Subdelegació del Govern, ha de servir per donar-los a conèixer les gestions que ha dut a terme aquestes darreres setmanes amb la Direcció de Carreteres de la Generalitat.

Un dels portaveus de l’associació, Jeremy Cobacho, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que aquestes dues trobades els fan ser optimistes i pensar que hi ha una solució damunt la taula.

Malgrat estar davant d’un panorama més esperançador que fa uns dies enrere, l’entitat veïnal es manté ferma en continuar amb les mobilitzacions fins que la solució, sigui quina sigui finalment, no es faci efectiva. La jornada electoral d’aquest diumenge 10 de novembre, però, sí que ha mogut els manifestants a suspendre la convocatòria amb la voluntat de no interferir en el seu desenvolupament. Si res no canvia en la propera setmana, segueixen en peu les dates del 17 i 24 de novembre, i la de l’1 de desembre.

Com és habitual, el tall d’aquest diumenge estava previst a les 5 de la tarda.
Jeremy Cobacho, un dels portaveus de l'Associació de Veïns Brises del Mar
Jeremy Cobacho, un dels portaveus de l'Associació de Veïns Brises del Mar
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat