Notícies
Foto: ANC Altafulla
08 de novembre del 2019
L’ANC d’Altafulla se suma a la jornada festiva del 9-N convocada per Tsunami Democràtic
La formació altafullenca Porto Bello forma part del cartell musical que el moviment oferirà a partir de les 16h a la plaça Catalunya de Barcelona
Tsunami Democràtic ultima els preparatius per la jornada de desobediència a la Junta Electoral Central (JEC) i a favor dels drets fonamentals d’aquest dissabte 9 de novembre. Coincidint amb la jornada de reflexió de les eleccions espanyoles d’aquest mateix diumenge, el moviment ha animat la ciutadania a sumar-se i organitzar una programació festiva arreu del territori, sota el lema ‘El 9-N, fem-los reflexionar!’.

A hores d’ara ja hi ha centenars d’activitats confirmades, repartides entre més de 300 poblacions catalanes. A Altafulla, la jornada coincideix amb la celebració de la Festa Major de Sant Martí. La intenció de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) és sumar-se a la cercavila que s’iniciarà a dos quarts de 6 de la tarda a la plaça del Pou. El secretari de l’entitat local, Pere Piqué, ha avançat que també participaran en la manifestació que hi ha convocada a les 8 del vespre a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona.

La gran proposta de Barcelona tindrà lloc la plaça de Catalunya a partir de les 4 amb una tarda musical, en la qual hi prendrà part la formació altafullenca Porto Bello. També hi estan convidats All Foll, els Amics de les Arts, Companyia Elèctrica Dharma, Doctor Prats, Ebri Knight, Els Catarres, Gertrudis, Joan Rovira, La Folie, Música per la Llibertat, Miquel del Roig, Montse Castellà, Pepet i Marieta, Salva Racero, i Zebrass.

L’acció “més ambiciosa” del moviment, però, no arribarà fins la setmana vinent. Així ho ha anunciat Tsunami Democràtic a través dels diferents canals de comunicació. Les jornades de l’11, 12, i 13 de novembre prepara “un 11S de tres dies” en la mateixa línia de “mantenir ben activa la mobilització mentre no hi hagi una solució política”.

Des de la territorial altafullenca no han volgut avançar cap detall “per prudència”. Pere Piqué únicament ha apuntat que hi ha membres de l’assemblea local que hi participaran activament, però que s’hi sumaran a nivell individual.

De moment, des de la plataforma tampoc no han detallat accions concretes, però si que han proposat “demanar festa a la feina almenys un dels tres dies, i estar disposat a desplaçar-se pel territori i a passar la nit fora de casa”.

Als que vulguin participar, els han aconsellat preparar roba d’abric, bateries extra pel mòbil, menjar, sac de dormir, tenda de campanya, i segons paraules textuals, “una actitud tenaçment no violenta”.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat