Notícies
12 de novembre del 2019
Hèctor López Bofill no representarà la demarcació de Tarragona al Senat després del 10N
El regidor de Junts x Altafulla encapçalava la llista de JxCat, i ha estat el setè candidat més votat amb un total de 57.440 suports i un percentatge de 15,45%
Hèctor López Bofill no ha accedit a la cambra alta en les eleccions d’aquest diumenge 10N. L’altafullenc, que repetia com a cap de llista al Senat en la candidatura de Junts per Catalunya a Tarragona, ha tancat la jornada amb uns resultats molt similars als que va registrar el 28A, quan va ser el setè candidat més votat amb un total de 61.059 vots i un percentatge del 15,26%. En aquesta nova convocatòria ha mantingut la posició, amb 57.440 suports i un percentatge del 15,45%.

Miquel Aubà, Laura Castel i Josep Rufà, d'ERC, i Santi Castellà, del PSC, seran els quatre senadors que representaran la circumscripció de Tarragona a Madrid.

Malgrat no ser un d’aquests nous representants a la cambra alta, s’ha mostrat molt satisfet pels resultats obtinguts, tant pel conjunt de l’independentisme com per la seva formació. En una entrevista a Altafulla Ràdio, ha celebrat que l’independentisme continuï sumant en vots i escons, i que Junts hagi pujat en 22.000 vots malgrat la baixada de participació.

Per Bofill, els resultats obtinguts aquest cap de setmana “evoquen a una situació de ruptura” que considera “inevitable”, i que “per fer-la efectiva, cal que des de Catalunya ens organitzem políticament”. Tot i defensar el diàleg, no veu possibilitat de negociació amb el govern que pugui sortir.

Hèctor López Bofill ha assegurat que “la situació a Espanya continuarà bloquejada mentre es negui el conflicte polític amb Catalunya”, i ha asseverat que “davant de la negació reiterada i constant per part de les institucions espanyoles, cal ser una muralla humana”.

El regidor de Junts per Altafulla ha insistit que “la República Catalana està cada vegada més a prop”.
Hèctor López Bofill, regidor de Junts per Altafulla
Hèctor López Bofill, regidor de Junts per Altafulla
Hèctor López Bofill, regidor de Junts per Altafulla
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla