Notícies
Foto: El Mercadet
13 de novembre del 2019
Ana María Matute, protagonista de la nova sessió de les 2es Trobades Gastroliteràries Néstor Luján d’Altafulla
El col·loqui tindrà lloc aquest dijous 14 de novembre a les 20h al Restaurant El Mercadet. Per participar-hi, cal fer reserva prèvia
Les Trobades Gastro-Literàries Néstor Luján arrenquen amb èxit la seva segona edició. La proposta va donar el tret de sortida el passat mes d’octubre a una nova temporada amb les dones com a grans protagonistes. La primera va ser l’escriptora i periodista mexicana Ángeles Mastretta, i fins el mes de maig sonaran altres noms com els d’Ana María Matute, Shirley Jackson, Katherine Mansfield, Virginia Woolf, Clarice Lispector, Margaret Atwood, o Carson McCullers.

La novel·lista catalana Ana María Matute ha estat l’escollida d’aquest mes de novembre. Aquest dijous dia 14, el Restaurant El Mercadet es convertirà en l’escenari de la nova sessió a partir de les 8 del vespre. Serà l’encarregat d’oferir l’àpat que acompanyi el debat entorn del microrelat ‘Fausto’.

Donat l’èxit de la passada edició -amb la participació de més d’una quarantena de persones en cada sessió-, el responsable del cicle, Pere Inglés, ha aconsellat reservar plaça amb antelació per assegurar-se un lloc. En el cas d’aquesta segona sessió, el telèfon de contacte és el 877 07 58 04. L’aforament és limitat.

Enguany, seran els restaurants DeBar Altafulla, El Mercadet, La Volta, i Les Bruixes els que obriran les seves portes al públic per descobrir una gran diversitat d’autores i relats literaris, maridats amb un bon àpat, marca de la casa.

La proposta s’oferirà amb caràcter mensual fins el proper mes de maig. La direcció gastronòmica anirà a càrrec d’Ito Francino, Javier González, Susana Iniesta, i Ángela Noguera; i la literària, de la mà de Pere Inglés.

El preu de cada sessió és de 15 euros.
Pere Inglés, impulsor de les trobades
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla