Notícies
Foto: Recurs
14 de novembre del 2019
Les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla tanquen la dotzena edició sense complir expectatives
Malgrat la bona acceptació per part dels restaurants sobre el canvi de temàtica i de format, la resposta de la ciutadania no ha estat l’esperada
Les XII Jornades Gastronòmiques d’Altafulla han posat el punt i final aquest dilluns 11 de novembre. La xifra total d’àpats servits ha estat molt similar a la d’edicions anteriors, però queda lluny de les expectatives que s’havia marcat la regidora responsable de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Natalia Sanz, qui ha reconegut que “no han tingut l’èxit que s’esperava”.

Enguany, les plantes aromàtiques del Baix Gaià han agafat el relleu a la garrofa, i els menús tancats s’han ampliat amb plats únics i postres. Malgrat la bona acceptació per part dels establiments participants sobre aquest canvi de temàtica i de format respecte edicions anteriors, la resposta de la ciutadania no ha estat l’esperada.

La regidora té la intenció de reunir-se en els propers dies amb els restaurants que hi han pres part per fer balanç, i intentar detectar quins aspectes han fallat i per quins motius aquesta proposta renovada no ha acabat d’arribar a la gent.

La coincidència de dates amb la Festa Major de Sant Martí, o la situació econòmico-social que viu el país, seran alguns dels arguments que es posaran damunt la taula. També s’haurà de debatre sobre els canvis proposats aquest 2019.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla