Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
18 de novembre del 2019
Una seixantena de persones ballen a ritme de swing a l’envelat del parc del Comunidor d’Altafulla
L’activitat ha anat a càrrec de l’Associació Tarragona Swing com una de les novetats dins del programa de la Festa Major de Sant Martí
Una seixantena de persones han ballat a ritme de swing aquest dissabte a la tarda a l’envelat del parc de Comunidor d’Altafulla en una de les activitats que aquest 2019 s’ha presentat com a novetat dins del programa de la Festa Major de Sant Martí.

La proposta ha anat a càrrec de l’Associació Tarragona Swing, i ha consistit en una sessió formativa sobre els moviments bàsics d’aquest estil, que presenta com a disciplina estrella el lindy hop. Ferran Roman n’és un dels impulsors i professors de l’entitat, i de la gent d’Altafulla n’ha destacat la motivació i la destresa.

L’associació va néixer l’any 2013, i a dia d’avui disposa de dues escoles de ball, una a Tarragona i una altra a Reus. També funciona com a punt de trobada, i promou i organitza activitats per donar-se a conèixer i expandir el swing arreu del territori. Ferran Roman explica que aquest estil a les comarques tarragonines està en creixement, sota la influència que arriba de Barcelona.

Els alumnes que aquest dissabte s’han citat a Altafulla s’han anat engrescant a poc a poc i han acabat sortint a la pista per posar en pràctica tot allò que han après.
Ferran Roman, professor de swing
Ferran Roman, professor de swing
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla