Notícies
Foto: 'Altafulla, sí pot'
25 de març del 2015
Juan Alberto Spuch, escollit com a alcaldable en les primàries de la nova formació ‘Altafulla, sí pot’
El que va ser regidor per CiU a l’Ajuntament d’Altafulla en el mandat 2007-2011 ha destacat el caràcter assembleari i participatiu de la formació
La nova agrupació d’electors ‘Altafulla, sí pot’ ja té candidat. El procés de primàries impulsat durant els darrers dies al municipi per escollir la persona que ha d’encapçalar la candidatura en les eleccions municipals del proper mes de maig es va tancar el passat dissabte. Juan Alberto Spuch serà qui representarà la nova formació en els comicis amb un total de 33 vots. Segons afirmen, una iniciativa ciutadana impulsada i avalada pel cercle Podem Altafulla, creada amb la voluntat d’esdevenir un pont entre la ciutadania i l’Ajuntament.

L’alcaldable d’ ‘Altafulla, sí pot’ s’ha mostrat molt satisfet per la seva elecció. Ha parlat de la seva experiència com a regidor i el seu nou tarannà dins del partit, i ha destacat el marcat caràcter assembleari i participatiu de la formació. Creu que cal dedicar especial atenció al dia a dia de la vila.

Juan Alberto Spuch va ser regidor per CiU a l’Ajuntament d’Altafulla durant el mandat 2007-2011. El mateix 2011 va dimitir com a protesta a la política que estava duent a terme el govern de la Generalitat. Ara, entén que la notícia de presentar-se com a cap de llista de la nova formació podria no ser ben rebuda a la secció local de CiU, però ha insistit que en “sanitat, justícia, i educació hi ha punts prioritaris que s’han de mantenir”.

En el procés de primàries Margarita Bonamusa ha estat segona amb 22 vots; seguida de Juan Martínez de Marañón i Soledad Pérez, amb 11 vots.
Juan Alberto Spuch, alcaldable d' 'Altafulla, sí pot'
Juan Alberto Spuch, alcaldable d' 'Altafulla, sí pot'
Social
Et recomanem
22a Fira d'Artesans
15, 16, 17 i 18 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a les Eres
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla