Notícies
02 de desembre del 2019
Avanti Gastro, la primera agència de comunicació gastronòmica de la província de Tarragona
La nova plataforma neix de la mà del veí d’Altafulla, Òscar Ramírez, i de Sergi Gómez, responsables d’Avanti Comunicació i Tu Pasión Gourmet
Avanti Gastro és el nom de la primera agència de comunicació gastronòmica de la província de Tarragona. La nova plataforma neix de la suma d’Avanti Comunicació i Tu Pasión Gourmet amb la voluntat de posar en relleu la gastronomia, promoure els productes de proximitat, i donar veu i rellevància a les persones que ho fan possible.

El veí d’Altafulla, Òscar Ramírez, és un dels impulsors d’aquesta nova plataforma. Des de l’agost de 2010 és el periodista responsable de gestionar Avanti Comunicació, una agència dedicada als serveis de comunicació, premsa, màrqueting, xarxes socials i serveis audiovisuals.
Per Òscar Ramírez, Avanti Gastro és “l’eina que necessita qualsevol cuiner o restaurant per comunicar correctament allò que fa”.

Aquest nou camí l’emprèn de la mà de Sergi Gómez, responsable de Tu Pasión Gourmet, una empresa distribuïdora de productes Gourmet que compta amb quatre anys d’experiència al territori. La seva passió per la gastronomia -amb un dels perfils gastronòmics més seguits de Tarragona-, i la seva afició per la fotografia han estat els dos aspectes que l’han mogut a encetar aquest nou negoci, que vol ser “el nexe d’unió entre el productor i el client”.

Avanti Gastro ofereix serveis integrals de premsa i comunicació. Des de comunicació i mitjans, fins a social media, disseny web, audiovisuals, serveis editorials, organització d’esdeveniments gastronòmics, disseny de marques, creació d’anuncis publicitaris, o gestió de recursos conòmics per a campanyes, entre d’altres.
Òscar Ramírez, responsable d'Avanti Comunicació
Sergi Gómez, responsable de Tu Pasión Gourmet
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla