Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
02 de desembre del 2019
BASE reedita el Compte de Pagament Personalitzat
Aquesta eina permet als contribuents agrupar tributs municipals i fraccionar-ne el pagament a terminis. Es pot sol·licitar fins el 31 de desembre
BASE-Gestió d'Ingressos reedita per tercer any consecutiu el Compte de Pagament Personalitzat. Aquesta eina permet als contribuents agrupar diferents tributs municipals en un compte comú i fragmentar-ne el pagament en nou mensualitats sense interessos. A més, ofereix als sol·licitants un major control dels seus pagaments, i els permet rebre informació detallada del deute total, dels venciments previstos i de l'import de cadascun dels fraccionaments.

Cada contribuent pot decidir quins tributs li interessa agrupar, encara que es tracti d'obligacions emeses des de diferents ajuntaments. El Compte de Pagament Personalitzat inclou l'impost sobre béns immobles (IBI), l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) i l'impost sobre activitats econòmiques (IAE), així com les taxes de venciment periòdic de caràcter col·lectiu (guals, recollida d'escombraries, etc.), excepte la taxa pel subministrament d'aigua.

Els ciutadans i empreses interessats en sol·licitar aquest servei de cara a l'any 2020 poden fer-ho fins el 31 de desembre via telemàtica a la web de BASE, www.base.cat, o en qualsevol de la quarantena d’oficines que l’entitat té repartides pel territori. En el cas d’Altafulla, la seu s’ubica al número 7 de la plaça Martí Royo, i obre les portes a la ciutadania de 9 del matí a 2 del migdia. El telèfon d’atenció al públic és el 977 65 61 09.
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla