Notícies
Foto: L'EINA
02 de desembre del 2019
L’assemblea de L’EINA renova l'executiva
La formació presenta un equip continuista, amb les baixes d’Albert Pardo i Jordi Sans, i les incorporacions de Manel Sánchez i Armand Simó
L’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA) s’ha reunit en assemblea aquest divendres a la tarda a la Sala Teresa Manero per definir el full de ruta dels propers mesos.

El principal punt de l’ordre del dia ha estat la renovació de l’executiva. La nova responsabilitat que han assumit molts dels seus membres com a regidors de l’Ajuntament d’Altafulla, ha portat la formació a reestructurar la seva organització per alleugerir la feina dels nous representants municipals i fer més compatibles ambdues tasques.

A la coordinació repeteixen els coalcaldes Jordi Molinera i Alba Muntadas, i a les vocalies es mantenen Lou Arans, Puri Miró, Jordi Riu, Xavi Vila, i Teresa Olivé. Deixen de formar-ne part Albert Pardo i Jordi Sans per motius personals, i hi entren amb moltes ganes Manel Sánchez i Armand Simó. També hi prendran part els regidors Dani Franquès i Àlex Cañas.

La portaveu de la formació, Lou Arans, ha explicat que en el cas dels edils, no participaran en la totalitat de les reunions, sinó que s’aniran alternat en funció de la disponibilitat i les necessitats de l’assemblea.

Una altra de les novetats de la nova executiva és la nova organització en quatre comissions de treball. En aquest cas, serà la militància l’encarregada de gestionar-les.

La trobada d’aquest divendres també ha servit per posar al dia l’actualitat del municipi, i començar a encarar els reptes de futur.
Lou Arans, portaveu de l'executiva de L'EINA
Lou Arans, portaveu de l'executiva de L'EINA
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla