Notícies
Foto: ANC Altafulla
02 de desembre del 2019
L’ANC d’Altafulla respon a la crida de Tsunami Democràtic pel proper 18 de desembre
La territorial preveu participar en la jornada de mobilització que prepara el moviment coincidint amb la celebració del clàssic Barça-Madrid
Tsunami Democràtic té una nova data marcada en vermell a la seva agenda. El moviment ha anunciat aquest divendres una nova “jornada de mobilització” pel proper dimecres 18 de desembre a Barcelona, coincidint amb la disputa del Barça-Real Madrid de la Lliga de futbol.

L’organització ha convidat la ciutadania a reservar-se la data, i ha activat una acció a la seva aplicació on demana confirmar l'assistència. A més, en el cas de socis o aficionats amb entrada per l’enfrontament, Tsunami Democràtic ha requerit que s'enviï un “missatge intern de confirmació” mitjançant la mateixa aplicació.

A falta encara de conèixer més detalls sobre l’activitat que s’està preparant, la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla ja ha anunciat que faran “tot el possible” per ser-hi. Així s’hi ha referit el secretari de l’entitat al municipi, Pere Piqué, qui ja ha anunciat una trobada per la propera setmana.

Tot i ser conscient de la transcendència del clàssic, Tsunami Democràtic insisteix que “el moment polític, judicial i repressiu és excepcional”, i “cal seure i parlar sobre llibertat, drets fonamentals i l'autodeterminació de Catalunya”. El comunicat conclou amb l’afirmació: “El 18, el clàssic el jugarem tots”.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla