Notícies
Foto: ANC Altafulla
02 de desembre del 2019
L’ANC d’Altafulla respon a la crida de Tsunami Democràtic pel proper 18 de desembre
La territorial preveu participar en la jornada de mobilització que prepara el moviment coincidint amb la celebració del clàssic Barça-Madrid
Tsunami Democràtic té una nova data marcada en vermell a la seva agenda. El moviment ha anunciat aquest divendres una nova “jornada de mobilització” pel proper dimecres 18 de desembre a Barcelona, coincidint amb la disputa del Barça-Real Madrid de la Lliga de futbol.

L’organització ha convidat la ciutadania a reservar-se la data, i ha activat una acció a la seva aplicació on demana confirmar l'assistència. A més, en el cas de socis o aficionats amb entrada per l’enfrontament, Tsunami Democràtic ha requerit que s'enviï un “missatge intern de confirmació” mitjançant la mateixa aplicació.

A falta encara de conèixer més detalls sobre l’activitat que s’està preparant, la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla ja ha anunciat que faran “tot el possible” per ser-hi. Així s’hi ha referit el secretari de l’entitat al municipi, Pere Piqué, qui ja ha anunciat una trobada per la propera setmana.

Tot i ser conscient de la transcendència del clàssic, Tsunami Democràtic insisteix que “el moment polític, judicial i repressiu és excepcional”, i “cal seure i parlar sobre llibertat, drets fonamentals i l'autodeterminació de Catalunya”. El comunicat conclou amb l’afirmació: “El 18, el clàssic el jugarem tots”.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla