Notícies
04 de novembre del 2014
L’Ajuntament d’Altafulla posa en marxa un curs sobre ‘Tècniques de recerca de feina’
Les sessions, impartides per la Creu Roja, tindran lloc tots els dimecres fins el 10 de desembre, de 10h a 12:30h al Centre Aldara
Motivació, autoconeixement, superació d’entrevistes, elaboració d’un pla d’acció personal i professional. Aquests són alguns dels àmbits que es tractaran en el taller ‘Tècniques de Recerca de Feina’, que impulsa la regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Altafulla. Una nova proposta de tardor en aquest cas emmarcada dins del context econòmic i laboral actuals.

La regidoria es reunirà amb els responsables de Creu Roja Tarragona per tal de desenvolupar una millor gestió de la borsa de feina del municipi.

El curs és gratuït i va dirigit a aquelles persones empadronades al municipi que es troben en situació d’atur. Són professionals de la Creu Roja els que s’encarreguen d’impartir el programa. Les sessions donaran el tret de sortida demà, i tindran lloc tots els dimecres fins el 10 de desembre, de les 10 del matí a dos quarts d’1 del migdia a l’Aula Galatea del Centre de Formació Aldara.

Escolta les declaracions de la regidora d'Acció Social i Ciutadania, Eva Martínez.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat