Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
13 de gener del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla reclama una “solució immediata” que posi fi al “punt negre” en què s’ha convertit l’N-340 al seu pas pel Baix Gaià
La carretera ha registrat un nou accident de trànsit aquest diumenge, que ha causat un ferit greu i altres dos de menys gravetat
La carretera N-340 ha tornat a ser un dels punts negres de la xarxa viària catalana aquest cap de setmana. Aquest diumenge, pels volts de tres quarts de 4 de la tarda, un xoc frontal entre dos vehicles ha provocat un ferit greu i dos de menys gravetat en un nou accident de trànsit al punt quilomètric 1.175,5 del vial, al seu pas per Altafulla. La persona en estat més greu ha estat evacuada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, mentre que les altres dues són a l'Hospital de Santa Tecla.

Pel coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, aquest nou accident corrobora la manca de seguretat que venen reclamant durant els darrers mesos, de manera conjunta amb la resta d’alcaldes i alcaldesses del Baix Gaià, i dels veïns del territori, especialment els de la urbanització de Brises del Mar.

Aquest mateix dilluns, l’Ajuntament d’Altafulla insistirà a la Subdelegació del Govern espanyol a Tarragona en la necessitat de “trobar una solució immediata a una carretera d’interconnexió entre municipis d’ús molt quotidià, que s’ha convertit en un punt negre des de la reformulació de la rotonda d’enllaç amb l’AP-7 a Torredembarra”. Molinera ha asseverat a “no esperar que hi hagi més accidents, ni esperar a la data de l’1 d’agost de 2021”, quan està previst que s’alliberi. La intenció és concertar una nova trobada amb la Subdelegació en els propers dies.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres dotacions dels Mossos d'Esquadra per regular el pas alternatiu dels vehicles. El coalcalde d’Altafulla ha donat tot el seu suport a les persones ferides i els ha desitjat una ràpida millora.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla