Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de gener del 2020
Nova campanya preventiva d’ús del cinturó, el casc i els sistemes de retenció infantil
La Policia Local d’Altafulla ha posat en marxa aquest dilluns el nou dispositiu, que s’allargarà fins diumenge
L’ús del cinturó, del casc i dels sistemes de retenció infantil, torna a centrar la nova campanya de prevenció de la Policia Local d’Altafulla. La primera del 2020, que arriba, com és habitual, de manera coordinada amb el Servei Català de Trànsit (SCT) i Mossos d’Esquadra.

El nou dispositiu s’ha posat en marxa aquest dilluns i s’allargarà fins el diumenge, amb la voluntat de reduir les víctimes d’accidents de trànsit i recordar la importància d’emprar correctament aquests dispositius de seguretat passiva. Fer-ho de manera incorrecta agreuja les conseqüències de lesió de les víctimes. De fet, no portar el cinturó, els sistemes de retenció o el casc és, juntament amb la velocitat i la conducció sota els efectes de l’alcohol i altres drogues, una de les principals causes de lesions derivades dels accidents de trànsit.

Davant d’això, l’SCT considera primordial donar continuïtat a aquestes campanyes intensives per seguir conscienciant els conductors i la resta d’usuaris dels riscos i conseqüències d’aquesta acció.

En les dues campanyes impulsades l’any passat dins d’aquest àmbit de la seguretat passiva, els Mossos d’Esquadra i Policies Locals van imposar un total de 2.916 denúncies, de les quals el 90% corresponien al cinturó de seguretat -2.638 sancions.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla