Notícies
Foto: Escola de Famílies d'Altafulla
14 de gener del 2020
L’Escola de Famílies d’Altafulla publica el calendari de xerrades per aquest curs 2019-2020
‘Un pati ric en propostes educatives’ serà la propera cita, prevista pel 30 de gener a les 17h a La Portalada, a càrrec de Xavi Corbella
L’Escola de Famílies d’Altafulla ha tancat el calendari de xerrades per aquest curs 2019-2020. La primera convocatòria de la nova temporada va tenir lloc el passat 11 de desembre de la mà de la psicòloga i docent Aida Plassa, i va girar entorn de ‘Contes i obres literàries infantils amb perspectiva de gènere’.

La segona cita que l’entitat té programada a la seva agenda és la del proper dijous 30 de gener. En aquesta ocasió, el col·loqui -‘Un pati ric en propostes educatives’- anirà a càrrec de Xavi Corbella, mestre d’Educació Infantil, assessor d’equips educatius, i formador del departament d’Ensenyament de la Generalitat i de la Fundació Bofill.

‘Principis bàsics per atendre urgències pediàtriques’ serà una altra de les propostes d’aquest curs. En aquest cas, tindrà lloc el dimecres 25 de març, de la mà de Yolanda de Toro, docent al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Clínic de Barcelona.

La darrera de les xerrades se celebrarà al mes de maig. La data concreta encara està per confirmar, tot i que ja se’n coneix la direcció i la temàtica. Els Mossos d’Esquadra oferiran el col·loqui ‘Cyberbulling: Assetjament a les xarxes socials’.

Totes les conferències tindran lloc a partir de les 5 de la tarda a l’escola La Portalada. La voluntat és crear un espai d'aprenentatge i d’intercanvi entre les famílies del municipi, i acompanyar-les en la criança dels seus fills i filles.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla