Notícies
Foto: Tsunami Democràtic
14 de gener del 2020
Tsunami Democràtic reapareix després de més de tres setmanes de silenci i anuncia “una nova fase de protestes”
El moviment celebra que el Govern espanyol hagi reconegut l'existència d'un conflicte, però lamenta que “no s'atura la persecució política”
Tsunami Democràtic es prepara per “una nova fase de protestes”. El moviment ha avisat a través de les xarxes socials que segueix “actiu, reflexiu i propositiu”, després d’un silenci de més de tres setmanes.

Ha recordat que, com és habitual, les seves accions estaran dissenyades per assolir “uns objectius polítics, operatius i comunicatius concrets en el marc dels drets, la llibertat i l'autodeterminació”.

També ha aprofitat la seva reaparició per celebrar que el Govern espanyol hagi reconegut l'existència d'un conflicte, però lamenta que “malgrat les promeses d'espais de diàleg” no s'hagin aturat “les resolucions judicials, la violència estructural ni la persecució ideològica i política”. En aquest sentit, ha avisat que continuarà proposant accions de protesta no-violenta i de desobediència civil massiva “mentre les reclamacions majoritàries de la societat catalana no siguin ateses”.

El moviment assegura que ha fet “una reflexió pausada” de la situació política per revisar “encerts i errors” i convertir-los en “aprenentatges” per tal que les accions siguin més “eficaces”. A més, ha remarcat que han contribuït a “un canvi substancial de l'estat d'ànim” i que s'han explorat “noves formes de protesta", sempre mantenint-se com “un dels espais més unitaris i transversals del sobiranisme”.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla