Notícies
Foto: Policia Local d'Altafulla
14 de febrer del 2020
La Policia Local d’Altafulla deté un veí com a presumpte autor de dos incendis al domicili número 22 del carrer Portalada
Segons els primers indicis, el foc hauria estat intencionat
La Policia Local d’Altafulla ha detingut la matinada d’aquest divendres un veí del municipi acusat d’un presumpte delicte d'incendi intencionat a l’interior d’un habitatge.

Segons ha explicat el sotsinspector, Àngel Fernàndez, ha estat pels volts de tres quarts de 2 quan els agents han rebut un avís de foc al domicili número 22 del carrer Portalada, i s’han desplaçat fins el lloc dels fets, juntament amb efectius dels Bombers i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’incendi ha estat sufocat sense problemes, però tres hores més tard, cap a les 5 de la matinada, la Policia Local ha rebut un segon avís d’incendi en el mateix domicili.

Les sospites dels agents i el material i la documentació recollits durant el primer servei, els ha permès detenir una persona com a presumpta causant del foc. D’acord amb aquests indicis, Mossos i Policia Local investiguen si l'incendi ha estat intencionat.

A hores d’ara, l’individu es troba detingut a les dependències policials, i posteriorment passarà a disposició judicial.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat