Notícies
08 d'abril del 2015
La vintena edició del BarnaSants superarà els 15.000 assistents
Un concert a l'Alcoi creat per la filla d'Ovidi Montllor clausurarà el festival aquest dijous
La 20a edició del Festival de Cançó d'Autor BarnaSants superarà els 15.000 assistents. Una xifra pendent encara del tancament de taquilles. El certamen posarà el punt i final a l’edició d’enguany al País Valencià. El darrer concert, previst per al proper dijous a Alcoi, ha estat creat per la filla d'Ovidi Montllor.

El director del festival, Pere Camps, s’ha mostrat molt satisfet amb aquest primer balanç, i ha destacat com a més positiu que “està consolidat dins d’una normalitat”.

En total han estat un centenar de concerts en una programació que va arrencar el 24 de gener. A Altafulla, va fer parada els dies 21 i 28 de març de la mà del reconegut cantautor Pedro Guerra, i de la formació emergent Verdcel, que va oferir una actuació especial d’homenatge a Montllor. Un format de doble concert que s’ha repetit per segon any consecutiu amb molta participació. Més de 350 persones han estat testimoni de les actuacions. Concerts, com ha explicat el regidor de Turisme, Guillermo Alonso, que no haurien estat possible sense aquesta col·laboració amb el festival. Enguany ha estat la quarta vegada que hi participa.

Els Premis Honorífics d’aquesta vintena edició recauran en el programador de les sales de l'Hospitalet, Josep Lluís Marcè, i en la cantautora Maria del Mar Bonet, qui, precisament, va actuar en la passada edició a Altafulla.
Pere Camps, director del BarnaSants
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla