Notícies
Foto: Altafulla Bloc
05 de novembre del 2014
Els Bastoners i els Gegants, nous protagonistes de la Festa Major de Sant Martí a les escoles d’Altafulla
Els tiquets del concert de divendres a la nit ja es poden adquirir per un preu de 5 euros a través del portal www.ticketea.com
Si aquest dilluns i dimarts els Diables i Els Castellers han estat els encarregats d’apropar a les escoles la Festa Major de Sant Martí; aquest dimecres i dijous és el torn dels Bastoners i dels Gegants. Els primers visiten avui a les 3 de la tarda l’escola La Portalada i demà a la mateixa hora El Roquissar, mentre que els segons primer assistiran a El Roquissar i la segona sessió serà a La Portalada.

Altres activitats d’aquest dijous, abans de donar el tret de sortida oficial a la festivitat el divendres amb els coets d’esclat, seran la presentació del llibre ‘Germans del Sud’, d’Hèctor López Bofill, a dos quarts de 8 de la tarda a la Biblioteca Municipal; i la projecció del documental ‘Nosaltres els Xiquets de Valls’, a les 8 del vespre a la Sala de Plens.

D’altra banda, la Comissió de Festes ja ha posat a la venda les entrades per a l’actuació de divendres a la nit de les formacions Rumb al Bar, Brams 2010, i l’Orquestra Mitjanit. Els tiquets es poden adquirir per un preu de 5 euros a través del portal www.ticketea.com. La venda d’entrades en taquilla serà de 7 euros.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat