Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
13 d'abril del 2015
La Diputació de Tarragona engega un projecte de dinamització dels parcs de salut
Altafulla va ser un dels municipis que l’any 2013 va formar part de la prova pilot del projecte
La Diputació de Tarragona participa en la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF) amb el projecte ‘Dinamització dels Parcs de Salut’. Ho fa a través de l'àrea de Medi Ambient, Salut Pública i Territori, amb l’objectiu de promoure l'envelliment actiu.

Amb aquesta iniciativa, d’una banda, dinamitza els parcs de salut existents; i de l'altra, promou la instal·lació i dinamització d'una vintena de parcs més arreu de la demarcació finançats mitjançant la convocatòria del 2014.

En aquells municipis que ja disposen d'aquests espais de salut, s'oferirà una xerrada informativa sobre hàbits saludables i una sessió demostrativa in situ. Aquest dilluns és el torn del Morell i del Catllar.
En els municipis en què s'instal·la un nou parc de salut, es durà a terme una sessió de presentació i demostració.

Altafulla, juntament amb l'Aldea, l'Ampolla, Constantí, Jesús, la Pobla de Mafumet, el Perelló i Puigpelat, va ser un dels municipis que l’any 2013 va formar part de la prova pilot del projecte. Des d’aleshores l’activitat a les instal·lacions altafullenques no s’ha aturat, i s’ha convertit en una de les activitats més consolidades del programa de l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament.

El parc de salut esdevé un espai de trobada per a les persones grans que els permet exercitar la força, la flexibilitat, la resistència, l’equilibri, i la coordinació, unes qualitats indispensables per a la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. Les classes de dinamització estan dirigides per personal qualificat en Ciències de l’Educació Física de la Fundació Sielbleu, responsable tècnic del programa. Tenen una durada d’una hora i es realitzen tots els dilluns i els dimecres a les 9 del matí. Els usuaris disposen, a més, del vehicle de transport adaptat per desplaçar-s’hi.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat