Notícies
16 d'abril del 2015
El cicle de documentals del Cineclub Altafulla-Link oferirà aquest primer trimestre la producció ‘Un món que no és el nostre’
La projecció tindrà lloc aquest divendres a les 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament
‘Un món que no és el nostre’ és la nova proposta que ha escollit la secció de Documentals del Cineclub Altafulla-Link per aquest primer trimestre del 2015. La proposta arriba en aquesta ocasió una mica més tard de l’habitual ja que s’ha hagut d’endarrerir per la seva coincidència amb la celebració de la Setmana Santa.

La Sala de Plens de l’Ajuntament tornarà a ser l’escenari on es projectarà aquest divendres a partir de les 8 del vespre aquesta nova producció del director Mahdi Fleifel. Segons ha explicat la responsable del cicle, Marisa Méndez-Vigo, “un retrat íntim, i sovint humorístic, de tres generacions a l’exili al camp de refugiats d’Ein El-Helweh, al sud del Líban”.

De fet, rodat durant més de vint anys por diverses persones de la mateixa família, aquest documental és molt més que un retrat familiar. És un intent de preservar el que s’està oblidant i apuntar a allò que no hauria de ser mai esborrat de la memòria col·lectiva. Una producció “optimista i sincera sobre l’esperança en un món desesperat”.

El documental s’ha presentat en més d’una seixantena de festivals i mostres de cinema, entre d’altres la Berlinale 2013, el Festival de Documentals de Munich 2013, Edinburgh International Film Festival 2013, Toronto International Film Festival, 2013, Montreal International Documentary Festival, 2014, Cambridge Film Festival 2013, i Tokyo Docs 2013, i ha rebut més d’una trentena de premis.
Marisa Méndez-Vigo, de la secció de documentals del Cineclub Altafulla Link
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com