Notícies
27 d'abril del 2015
L'ACA i Repsol acorden potenciar l'acord per a l'alliberament del cabal ecològic al riu Gaià des de la presa del Catllar
S'ha proposat un cabal de crescuda d’entre 1 i 2 m3/s, un volum que s’alliberarà durant dos dies en els propers mesos
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i Repsol han acordat continuar col•laborant per potenciar i millorar l’alliberament de cabal ecològic del riu Gaià, aigua avall de la presa del Catllar, dins la comarca del Tarragonès. Aquest acord permetrà, per tant, ajustar el recurs alliberat i potenciar la generació de cabals de crescuda.

Entre els acords presos recentment s’ha decidit alliberar entre 1 i 2 m3/s des de la presa del Catllar en els propers mesos. La mesura es durà a terme durant dos dies consecutius, a ser possible després d’algun període de pluges. Així s’ha manifestat a principis de mes en la 5a sessió participativa i de seguiment de l’acord entre l’ACA i Repsol per a l’alliberament de cabals ecològics al baix Gaià, que es va dur a terme a l’Ajuntament del Catllar el dia 9 d’abril de 2014.

Es continua així donant compliment al conveni signat per l’ACA i Repsol fa 5 anys, destinat a recuperar el cabal del tram final del riu Gaià.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat