Notícies
30 d'abril del 2015
Més d’una vintena de persones donen avui el tret de sortida al programa ‘Créixer en família’
Un programa formatiu per orientar i donar eines als pares i mares d’infants d’entre 0 i 3 anys
La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla donarà el tret de sortida aquest dijous al programa ‘Créixer en família’. Un pla formatiu, impulsat per la Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya, dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors.

Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d'intercanvi d'experiències entre pares i mares amb fills i filles d'edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho. Els tallers són dividits per franja d'edat.

En el cas d’Altafulla, de moment, únicament s’oferirà la que va dels 0 als 3 anys, i la intenció és anar ampliant el servei fins els 18. Les sessions per a aquest col·lectiu són: ‘Mama! Papa! Upa...!’, ‘Deixa’m!... Jo sol’, ‘A dormir, no!... Hi ha un monstre’, ‘Per menjar, li poso la TV i fora problemes’, ‘El meu fill no para. Ho toca tot, ho remena tot... és un trasto!’, i una darrera sessió monogràfica i de tancament del cicle. Seran 24 les persones que avui hi prendran part.

Les sessions s’impartiran els dijous de 3 a 5 de la tarda a les llars d’infants o en una de les aules del centre Aldara, en funció del nombre de participants. La primera dóna avui el tret de sortida, i l’última tindrà lloc el 4 de juny.
Eva Martínez, regidora d'Educació
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat