Notícies
30 d'abril del 2015
L’Associació Catalana de Dansa Lliure ofereix un curs formatiu aquest pont de maig a Altafulla
Tindrà lloc els dies 1, 2 i 3, i anirà a càrrec de Chris Muhlebach
Chris Muhlebach oferirà aquest pont de maig un curs de dansa lliure a Altafulla, que ha estat impulsat des de l’Associació Catalana de Dansa Lliure, amb la col·laboració de l’Ajuntament .
Tindrà lloc els dies 1, 2, i 3 de maig al Casal La Violeta. El divendres i el dissabte l’horari serà de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia, i de 5 a dos quarts de 9 de la tarda; i el diumenge de 10 a dos quarts de 2.

El preu per assistir-hi és de 100 euros, i de 90 en cas de ser socis de l’entitat. A més, tots els altafullencs i altafullenques hi podran assistir de forma gratuÏta el divendres 1 de maig de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia.

L’Associació Catalana de Dansa Lliure (ACDLL) es va crear l’any 1989, tot i que ja des del 1986 s’impartien cursos de dansa lliure a Catalunya. És una associació sense ànim de lucre de la qual la principal finalitat és difondre la Dansa Lliure que ens arriba de François Malkovsky.

Està adherida a la Federació Europea de Dansa Lliure, i compta amb el suport d’uns 150 membres. La principal activitat consisteix en l’organització de cursos per aprendre i practicar aquesta modalitat de dansa, com el que se celebrarà aquest cap de setmana a Altafulla.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat