Notícies
30 d'abril del 2015
AA presenta públicament la seva candidatura
L’acte tindrà lloc el diumenge 3 de maig a les 12h al carrer Sant Antoni Abat
AA presentarà públicament aquest diumenge la candidatura amb què concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Una presentació que “arriba una mica tard” –segons l’alcaldable i actual alcalde, Fèlix Alonso- “per motius laborals”.

Consistirà en un acte d’una hora de durada que donarà el tret de sortida a les 12 del migdia al carrer Sant Antoni Abat. Fèlix Alonso ha avançat que s’ha programat un míting, que anirà acompanyat de pica-pica i música.
L’alcaldable per AA ha explicat que l’acte d’aquest diumenge “dóna continuïtat a quatre anys de molta feina, i marca l’inici d’una nova cursa”.

A Fèlix Alonso l’acompanyen Montse Castellarnau, Marisa Mendez-Vigo, Jaume Sánchez, Michael Andreas, Guillermo Alonso, Francesc Farré, Maria Concepción Garcia-Bragado, Araceli Rilova, Ángel Pérez, i Maria Alonso.

Els suplents són Jose Manuel Ruiz, Lucía Sánchez-Tejerina, Víctor Centelles, Maria Pilar Aguirre, Ana Belén Jiménez, Marta Camps, Jose Luis Pérez de Tudela, Susan Carolyne, Isabel Navarro, i Juan Jose Sirvent.
Fèlix Alonso, alcaldable per AA
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat