Notícies
30 d'abril del 2015
La VI Marxa per les Terres del Gaià sortirà aquest divendres de Santa Coloma, i posarà el punt i final diumenge a Altafulla
Enguany hi ha previstes tres visites dins del programa, una a cadascuna de les comarques que recorre el riu
L’Associació Terres del Gaià celebra aquest cap de setmana una nova edició de la Marxa per les Terres del Gaià. Una iniciativa que enguany compleix sis anys, i que tornarà a realitzar un recorregut que va des del naixement del riu a Santa Coloma de Queralt fins a la desembocadura a Altafulla.

Tres dies carregats d’experiències, paisatge, patrimoni i bona companyia, amb un marcat caràcter reivindicatiu. De fet, la principal voluntat de l’entitat és protegir, difondre i promoure els valors naturals, patrimonials i econòmics, des del compromís amb el territori.

Enguany hi ha previstes tres visites dins del programa, una a cadascuna de les comarques que recorre el riu: El Palau dels Comtes a Santa Coloma, el columbari romà a Vila-rodona, i la zona humida i la fàbrica del Catllar.

La primera jornada, que donarà el tret de sortida aquest divendres 1 de maig a dos quarts de 10 del matí, anirà de Santa Coloma a Querol; el segon dia, de Querol a Vilabella; i la tercera jornada, de Vilabella a Tamarit.

El cost total per participar tots tres dies és de 50 euros. Per a més informació i inscripcions les persones interessades han de posar-se en contacte amb l’organització a través del telèfon 608 14 11 49, del correu electrònic terresdelgaia@gmail.com, i del portal web terresdelgaia.org.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat