08 de febrer del 2016
El Nàstic empata (1-1) davant d’un Girona amb deu jugadors
El partit ha tingut dues cares ben diferents: a la primera part els tarragonins han dominat , i a la segona els locals s’han llençat a la contra
El Nàstic visitava Montilivi amb l’oportunitat de consolidar-se en la zona alta de la classificació. El partit ha tingut dues cares ben diferents. A la primera el Nàstic ha dominat mentre que en la segona, un Girona amb 10 jugadors, s’ha llençat a la contra i ha aconseguit empatar el partit.

La primera meitat ha estat clarament grana, amb el domini de la possessió i generant bones arribades. Els granes controlaven el tempo del partit i eren capaços de fer circular bé la pilota, però sense crear ocasions clares de gol. En el minut 20, el local Lekic ha vist la segona groga per simular una falta dins l’àrea de Manolo Reina. Al 29 ha arribat el primer gol del partit. Aburjania, que s’estrenava com a titular, aconseguia robar una pilota al mig del camp, després d’una bona disputa amb un jugador local, per assistir, després d’una bona conducció, a un Naranjo que batia per baix al porter del Girona. Els locals han tingut la replica al minut 34, però un providencial Bouzón evitava el que podia haver estat el gol de l’empat.

A la segona meitat, els gironins han sortit a la recerca del gol de l’empat. Els de Machín, tot i tenir un home menys, han estat capaços d’imposar el seu ritme buscant embogir el partit. Tot i així, la primera ocasió ha estat pels de Vicente Moreno, però Becerra ha desviat el xut d’Emaná. Amb el pas dels minuts les arribades roig i blanques eren cada cop més clares però l’encert de la defensa grana, i diverses parades de mèrit del porter del Nàstic, Manolo Reina, han evitat el gol. En un partit trencat els visitants també han gaudit d’alguna arribada amb perill a l’àrea de Becerra però sense massa perill.

Al minut 78, Emaná ha gaudit d’una bona ocasió dins d’àrea gironina però la defensa local ha rebutjat el perill. I del que hagués pogut ser el 0-2 s’ha passat a l’empat. La defensa gironina ha refusat en llarg i el davanter local Mata ha aconseguit controlar per encarar a Reina; Bouzón, en un intent d’evitar la rematada, ha acabat fent penal. El mateix Mata ha estat l’encarregat de xutar la pena màxima, i ha aconseguit el gol de l’empat.

D’aquí al final, l’enfrontament s’ha convertit en una anada i tornada constant. El Girona hauria pogut aconseguir el segon però l’ocasió més clara l’ha tingut Stephane Emaná, després d’una bona contra, però el seu xut ha marxat per sobre el travesser.

Al final, empat i repartiment de punts. L’entrenador grana, Vicente Moreno, ha lamentat l’empat final i ha parlat de “regust agredolç” pel resultat aconseguit a Montilivi. El Nàstic es consolida en la sisena posició de la taula amb 38 punts. El proper rival dels granes serà l’Elche, que visitarà el Nou Estadi dissabte vinent a les sis de la tarda.