01 de desembre del 2014
Victòria del Nàstic per 2 a 0 al Nou Estadi contra l’Eldense
L’equip grana va guanyar després de 4 jornades sense fer-ho, i ja suma 26 punts a la classificació
El conjunt grana va aconseguir una victòria 2-0 contra l’Eldense ahir al Nou Estadi. El partit va començar amb una falta rebuda per Lago Júnior, que va xutar Luismi i que va suposar el primer gol del Nàstic al minut 19. Al final de la primera part va arribar el segon gol de Marcos, al minut 44, que va deixar el marcador en un 2-0. Durant la segona part, i malgrat la intensa pluja, l’equip grana va dominar la major part de l’enfrontament. L’entrenador de l’equip, Vicente Moreno, es mostra molt satisfet per aquesta darrera victòria.

El Nàstic va guanyar després de 4 jornades sense fer-ho, i ja suma 26 punts a la classificació en aquesta 15a jornada de la lliga, cosa que el situa de nou a les posicions de play-off. Els nois de Vicente Moreno s’enfrontaran el proper cap de setmana a l’Huracán Valencia.

A més, el proper 8 de desembre es jugarà el partit benèfic entre La Floresta i el Nàstic. El públic podrà accedir al Municipal de la Floresta donant una joguina. Tot allò que es recapti es destinarà a les famílies sense recursos de Tarragona. En cas de no aportar cap joguina, el preu de l'entrada serà de 5€. Així ho han anunciat el president del club grana, Josep Maria Andreu, i el de La Floresta, Pablo Pedro González, que també van firmar el passat divendres el conveni de col·laboració per la vigent temporada 2014-2015.