Esports
Foto: Llorenç Gómez
19 de maig del 2016
Llorenc Gómez comença la magnetoteràpia després de l’operació de menisc, una lesió que el mantindrà allunyat de la sorra uns mesos
El jugador internacional de futbol platja ha acompanyat aquesta passada setmana els també torrencs Eduard Suárez i Adrián Frutos a disputar la lliga suïssa amb el Chargers
El torrenc Llorenç Gómez ha començat aquest dimecres el tractament de magnetoteràpia. El jugador internacional de futbol platja va patir un trencament del menisc intern del genoll dret en la final de la lliga dels Emirats Àrabs amb l'Al-Nsl. A falta d'un minut pel final de l'enfrontament, va rebre a la cama un xut fort d'un rival que li va provocar un mal gest i que el va obligar a abandonar el terreny de joc. Una ressonància va corroborar hores més tard la lesió, i Gómez emprenia un viatge exprés cap a Almeria, on va ser intervingut pel metge de la selecció espanyola de futbol platja.

Una operació que el mantindrà allunyat de la sorra uns mesos i que modifica la seva agenda de competició, que justament havia de reprendre ara fa uns dies a la lliga suïssa amb el BSC Chargers Baselland.

Es preveu que el procés de recuperació s'allargui vora els tres mesos. Gómez, però, explica que “no em poso data per retornar”, i que “el principal objectiu ara és recuperar al 100% el genoll”. I és que, més enllà del menisc afectat, el torrenc arrossega alguns problemes de cartílag, que preveu millorar amb el tractament de magnetoteràpia, una tècnica que n'estimula la regeneració. Serà el fisioterapeuta de la selecció espanyola qui faci el seguiment del procés de rehabilitació.

Llorenç Gómez afronta aquesta nova trava “amb molt d'optimisme”. Es mostra convençut que “es tracta d'una pedra més en el camí, com amb les que ja ha ensopegat i com les moltes que vindran, i que m'ajudaran a continuar aprenent i millorant”.

Tot i no poder disputar els primers enfrontaments de la lliga suïssa amb el Chargers, Llorenç Gómez ha acompanyat aquesta passada setmana els seus dos amics i companys d'entrenaments Eduard Suárez i Adrián Frutos. El combinat suís de Davor Ivcevuc també ha confiat en aquesta ocasió en els dos torrencs perquè disputin la competició sota les seves ordres. I la primera experiència ha estat més que positiva. Dos partits, dues victòries. Primer s'han imposat per 9 a 5 al Grasshopper Club Zurich -amb dos gols de Suárez i un de Frutos-, i, en el segon enfrontament, han guanyat per 18 a 4 al Bienne Hatchets -amb tres dianes de Suárez i una de Frutos.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla