23 de maig del 2016
El CE Altafulla s’acomiada aquesta temporada del Joan Pijuan amb victòria per 4 a 3 contra el Sant Pere i Sant Pau
El dissabte tancaran la competició a domicili contra el Pla de Santa Maria
El CE Altafulla volia acomiadar la temporada a casa amb victòria per dedicar-li a la seva afició, i així ha estat. Els altafullencs s’han acomiadat aquest diumenge de la temporada al Joan Pijuan amb victòria per 4 a 3 contra el Sant Pere i Sant Pau. 3 punts que també han dedicat a una de les peces importants de l’equip i president de l’entitat, Francesc Julià, que penja les botes al futbol territorial per començar una nova etapa amb els Veterans.

Quant al partit, enfrontament còmode pels homes de Jordi Castro que en cap moment han vist perillar la victòria, tot i que en els darrers cinc minuts, dues jugades dels tarragonins han fet pujar al marcador el 4 a 3. Com és habitual en aquestes darreres jornades, Pol Inglés ha tornat a marcar. Obra seva han estat els dos primers gols, el tercer, Tommy Anguita, i el quart, Albert Roca. L’Altafulla puja una posició a la taula i a hores d’ara és 10è amb 44 punts.
El proper dissabte tancaran la lliga a domicili contra el Pla de Santa Maria.

Mentrestant, el club ja està treballant en la temporada vinent, i a finals d’aquesta setmana podria anunciar el nom del nou entrenador que dirigirà el primer equip. Tot apunta que Jordi Araus es quedaria com a segon entrenador, així com també mantindrien els seus càrrecs el preparador de porters, Àngel Vázquez, i el delegat, Eduard Moreno.