Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
30 de maig del 2016
El Nàstic lluitarà fins l’última jornada per l’ascens directe a la Primera Divisió
En la penúltima jornada de lliga, l’Alavés ha guanyat per 2 a 0 al Numancia, el Leganés per 2 a 0 al Llagostera, i el Nàstic per 0 a 3 al camp del Lugo
El Nàstic lluitarà fins l’última jornada per l’ascens directe a la Primera Divisió, però no depèn d’ell per aconseguir-ho. Ha de guanyar el seu partit contra l’Alavés, que ja ha pujat matemàticament i no es jugarà res a Tarragona, i esperar una punxada, empat o derrota, del Leganés al camp del Mirandés.

I és que en la penúltima jornada de lliga tots els candidats han fet els seus deures: l’Alavés ha guanyat per 2 a 0 al Numancia, el Leganés per 2 a 0 al Llagostera, i el Nàstic per 0 a 3 al camp del Lugo.

L’equip de Vicente Moreno ha estat molt superior als gallecs des del primer minut; una superioritat que s’ha materialitzat amb gols de Mossa, Emana i Aníbal.

Des del club ja s’ha fet una crida a l’afició perquè torni a omplir el Nou Estadi dissabte a partir de dos quarts de 9 del vespre contra l’Alavés. Les entrades ja es poden comprar anticipadament a les oficines de l’entitat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla