Esports
Foto: CB Altafulla
15 de desembre del 2014
El Club Bàsquet Altafulla presenta 13 conjunts oficials i 130 jugadors
Durant la presentació oficial dels equips, s’han recaptat 245 euros destinats a la Marató de TV3
El Club Bàsquet Altafulla ha fet aquest dissabte la presentació oficial dels equips de la temporada 2014-2015. S’han presentat 13 conjunts i 130 jugadors d’entre 4 i 16 anys, a part dels veterans.

La jornada ha començat amb els primers partits del club, la presentació oficial i la foto familiar. A més, el club també ha participat a la Marató de TV3 dibuixant un cor gegant amb tots els jugadors i acompanyants, que també han pogut fer un donatiu. La recaptació de la fotografia del cor ha estat de 245 euros, i anirà destinada íntegrament a la Marató, enguany dedicada a les malalties del cor. La presidenta del club, Assumpta Tomàs, parla d’aquest dissabte com una jornada molt positiva per l’entitat.

El Club Bàsquet Altafulla ha jugat 10 partits en aquesta novena jornada de la lliga, 9 a casa i 1 a fora, als quals cal afegir un partit que les benjamines van jugar dijous i els cadets divendres. En total, s’han jugat 12 partits en aquest cap de setmana de presentació oficial.

El Cadet masculí ha jugat dos partits a casa. Divendres va perdre contra el Vilaseca amb un resultat de 30-58, i dissabte ho va fer contra el Tarragona Bàsquet, partit que va acabar amb una derrota dels locals 30-69. Per la seva banda, el Cadet femení A ha guanyat al Vilaseca amb un resultat de 68-28, mentre que el Cadet femení B s’ha enfrontat a La Salle Tarragona, partit que ha acabat amb una derrota de l’Altafulla 49-55. L’Infantil masculí ha perdut contra el Puigcerver/ La Salle, 53 a 68, mentre que l’Infantil femení ha aconseguit una merescuda victòria contra El Vendrell amb un resultat de 80-65.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla