Esports
14 de juliol del 2016
Altafulla se situarà aquest diumenge en el mapa internacional del triatló
L’alcalde Fèlix Alonso ha recordat que el municipi serà l’únic, de moment, que farà una prova test per als Jocs Mediterranis 2017
Altafulla continua avançant en la seva ferma aposta pel triatló amb l'organització aquest diumenge del Campionat Mediterrani i la Copa d'Europa. Un escenari de luxe per a dues proves de gran alçada internacional que permetrà situar Altafulla en el mapa internacional del triatló. Així ho ha explicat aquest matí en la presentació de la prova a Altafulla, Jorge García, responsable de competicions de la Federació Espanyola de Triatló.

D'aquesta manera, el diumenge 17 de juliol Altafulla rebrà a alguns dels millors triatletes del continent europeu, com Francesc Godoy, que hauran de competir en uns exigents i tècnics circuits. Començant amb un tram de 750 metres de natació, seguit d'un segment ciclista que s'endinsarà al llarg de quatre voltes (20 km) pel centre de la població, per finalitzar amb un sector de cursa a peu de 5 km que, distribuïts en dues voltes i mitja, recorrerà part del passeig marítim de Botigues de Mar d'Altafulla. Josep Maria Casanova, representant de la Federació Catalana de Triatló, ha elogiat l’esforç d’aquests darrers anys d’Altafulla en aquesta disciplina.

Per la seva banda, Jaume Sànchez, regidor d’Esports d’Altafulla, ha demanat comprensió a la ciutadania pels talls de circulació que suposarà el campionat, i ha recordat que es tracta d’una prova que projectarà el municipi al món.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, més enllà de felicitar l’organització i el voluntariat que farà possible la competició, ha recordat que Altafulla serà, de moment, l’únic municipi seu dels Jocs Mediterranis que farà una prova test de cara al 2017, i s’ha mostrat “preocupat que Altafulla, un poble de 5.000 habitants, acabi liderant els jocs”.

La prova es desenvoluparà al llarg del matí d’aquest dimenge i Altafulla Ràdio farà un programa especial.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla