Esports
Foto: Diari de Tarragona
25 de juliol del 2016
La torrenca Berta Castells es proclama campiona d’Espanya per tretzena vegada
La possible exclusió d’atletes russes per dopatge podria apropar-la als Jocs Olímpics de Rio
Berta Castells continua fent història. L’atleta de Torredembarra s’ha proclamat, per tretzena vegada, campiona d’Espanya en llançament de martell aquest cap de setmana.

La prova ha tingut lloc a Gijón, i la llançadora del Baix Gaià ha dominat la final amb autoritat des del primer intent. Amb 69’41 metres, ningú ha millorat la seva marca en els llançaments posteriors, i s’ha penjat una medalla d’or més al seu palmarès.

A dos metres de distància (67,40), Laura Redondo s’ha endut el segon lloc, i la medalla de bronze ha estat per Maria Acevedo, amb més de 61 metres.

És una gran temporada per Castells, que fa unes setmanes va aconseguir batre el rècord estatal amb un registre de 70’52 metres. No obstant, i malgrat ser la millor marca de la temporada, no ha assolit els 71 metres establerts com a mínima olímpica per accedir als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro al mes d’agost.

Però, tot i que no hagi realitzat la marca de 71 metres, Berta Castells encara té opcions d’aconseguir el bitllet per als Jocs. La possible exclusió d’atletes russes per dopatge podria apropar-la, i d’aquesta manera aconseguir una de les darreres places per a la cita esportiva més important de l’any.
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
8 de desembre a les 12:30h. a l'Era del Senyor
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Inauguració de l'escultura en homenatge a Josep Sala
12 de desembre a les 13:00h. als Jardinets Josep Sala
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Anem a buscar el tió!
12 de desembre a les 17:00h.
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Exposició de pessebres
Fins el 6 de gener a la pallissa de l'Era del Senyor
Consulta horaris a: www.altafulla.cat