Esports
Foto: Diari de Tarragona
26 de juliol del 2016
Darrers moviments del Nàstic al mercat de fitxatges
El president ha reconegut l’oferta per Aburjania a canvi d’un milió d’euros, i espera 3 ó 4 incorporacions més
El Nàstic enfoca els seus darrers moviments al mercat de fitxatges, tant a la porta d’entrada com a la de sortida. El club grana presenta diverses cares noves per a la propera temporada, i ja són set els fitxatges que s’han sumat a l’equip.

El vessant més sensible, no obstant, són els jugadors que abandonen el club. José Naranjo, Achille Emaná i el capità Xisco Campos són els més destacats dels que no seguiran la temporada vinent.

Una llista a la qual es pot sumar en les properes hores el migcampista georgià Giorgi Aburjania. El president grana, Josep Maria Andreu, ha reconegut que “existeix una oferta del Sevilla” pel futbolista, i que “si es confirma, Aburjania deixarà de ser jugador del Nàstic”.
Andreu ha negat rebre ofertes per Manolo Reina, i ha especificat les posicions que cal reforçar. Espera 3 ó 4 incorporacions més: dos davanters, un porter i, en cas que marxi Aburjania, un migcampista que el substitueixi.

El màxim responsable del Club Gimnàstic de Tarragona ha explicat que es tracta d’una “oferta important que servirà per reduir el deute” de l’entitat, una venda que, sumada a la de Naranjo al Celta, seria “important per a l’economia del Nàstic”.

Segons ha avançat Tarragona Ràdio, el davanter Juan Delgado serà el proper a arribar a la ciutat romana. Té 23 anys, ja ha debutat amb la selecció del seu país, Xile, i prové del Colo-Colo. La incorporació de Delgado podria fer-se oficial en els propers dies, i està cridat a ser un jugador important en els esquemes de Vicente Moreno.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla