06 d'octubre del 2016
L’Òxid Torredembarra Bàsquet Club aconsegueix la primera victòria a la Segona Catalana
Els torrencs es van imposar el passat dissabte al Sant Andreu per 70 a 66. L’objectiu aquesta temporada és la permanència
L'Òxid Torredembarra Bàsquet ha sumat la primera victòria a la Segona Catalana. Ho va aconseguir el passat dissabte contra el Sant Andreu, un rival directe de cara a la permanència i que no li va posar les coses fàcils.

El partit arribava al final del primer quart amb un empat a 20 punts, de la mateixa manera que tancava el segon quart amb un ajustat 38 a 39. Ja al tercer quart, un parcial de 0 a 13 augurava la victòria dels visitants, i quan tot semblava perdut, els torrencs van oferir la seva millor versió.

Els locals van incrementar la pressió defensiva, provocant constants imprecisions del rival. Un triple d’Octavi Saumell al minut 38 va situar el marcador al 61a 66, i El Miri va apropar els torrencs fins al 63 a 66 quan faltaven cent segons pel final. Dos tirs lliures de Marco van posar per davant al Torredembarra a menys d'un minut per a la conclusió, amb un marcador de 67 a 66. Fernández, amb tres tirs lliures, segellava el primer triomf torrenc del retorn a Segona Catalana per 70 a 66.

Un dels jugadors de l’Òxid Torredembarra Bàsquet, Octavi Saumell, ha parlat als micròfons d’Altafulla Ràdio de “victòria molt treballada”, i ha destacat el fet d’anar tot el partit per sota al marcador, la gran remuntada final, i la gran afluència de públic.

Octavi Saumell s’ha mostrat “molt il·lusionat” amb la nova categoria. Feia deu anys que el club no competia a la Segona Catalana.

Segons Saumell, “l’objectiu aquesta temporada passa per aconseguir 15 victòries, el que pràcticament ens asseguraria la permanència”. “La salvació –ha afegit- passarà pels partits al Sant Jordi”.

Octavi Saumell ha assegurat que “tenim molt bon equip, amb jugadors amb experiència a la categoria, i moltes ganes de treballar i de consolidar-nos”.