Esports
Foto: Tarragona 2017
14 d'octubre del 2016
Josep Fèlix Ballesteros confia tancar aquest mes amb el govern espanyol l’aportació de gairebé 10MEUR als Jocs Mediterranis
Una delegació de RTVE i representants de Tarragona 2017 s’han reunit aquest dijous per definir la cobertura televisiva
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha mostrat confiat aquest dijous que l’Estat rubricarà aquest mes la seva aportació econòmica als Jocs Mediterranis del 2017. L’alcalde ha subratllat la rellevància que ha tingut la declaració institucional aprovada al Congrés dimarts de la setmana passada per impulsar els acords.

De fet, Ballesteros ha confirmat que el ministre de Cultura, Íñigo Méndez de Vigo, es desplaçarà en els propers dies a Tarragona per signar el conveni de 3 milions d’euros anunciat al juny per finançar les obres de la piscina olímpica, que tindran una execució de quatre mesos i mig.

D’altra banda, el batlle ha confiat que, en breu, també es podrà tancar un acord amb el govern de l’Estat per a l’aportació d’uns altres 9,8 MEUR per al finançament de l’esdeveniment.

Coincidint amb la presentació dels treballs de reforma del Nou Estadi, que acollirà les cerimònies d’inauguració i cloenda dels Jocs, Ballesteros ha reiterat que l’opció d’ajornar-los “no ha estat mai damunt la taula”.

Paral·lelament, una delegació de Ràdio televisió Espanyola (RTVE) i representants dels Jocs Mediterranis s’han reunit aquest dijous per definir la cobertura televisiva de Tarragona 2017.
La cadena pública ja treballa amb el calendari esportiu per oferir-ne la millor retransmissió. En aquesta primera trobada s’ha tractat el calendari i horaris esportius, amb l’objectiu de definir la cobertura de les competicions i, en especial, de les finals de les diferents disciplines esportives. Per altra banda, també s’han valorat els aspectes més tècnics relatius a les instal·lacions de les seus.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com