19 d'octubre del 2016
Xavi Tuset s’imposa a la setena cursa del IV Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
La propera i última prova tindrà lloc el 20 de novembre, i oferirà traçat invers, joker lap, i revolt mullat
Competició i diversió és el que s’ha viscut en la penúltima prova del IV Campionat Amateur del Kàrting Altafulla. La cursa, que es va aplaçar a causa de l’acumulació d’aigua de pluja a la pista, es va celebrar finalment aquest passat diumenge a les instal·lacions altafullenques.
La novetat d’aquesta setena prova era el revolt amb aigua. Un entrebanc que va obligar els pilots a conduir amb cautela, i que va deixar gran quantitat de virolles a la pista. El responsable, Jordi Estrada, ha destacat la satisfacció dels participants; així com que va esdevenir una cursa molt disputada.

Xavi Tuset va proclamar-se guanyador d’aquest GP7, seguit al podi de Lluís Alonso i Peter Curieses. El primer i segon classificats de la general van punxar en aquesta ocasió, un fet que ha escurçat distàncies entre els primers llocs. Albert Tuset i Marc Egea, però, continuen sent els favorits per endur-se el títol. Tot i això, Jordi Estrada ha explicat que en la darrera prova de la temporada, la del proper 20 de novembre, “encara poden haver-hi moviments a la classificació”.

La propera i última cita –segons ha avançat Estrada- “reunirà tot allò que més ha agradat en les diferents curses que s’han celebrat enguany: el traçat invers, la joker lap, i el revolt mullat”.

Les inscripcions per participar-hi ja són obertes. Es poden fer efectives mitjançant tres vies: a les mateixes instal·lacions; a través del portal web www.sport-ticket.cat; o mitjançant transferència bancària (2100-1997-88-0200058750). En aquest darrer cas, cal enviar el comprovant per correu electrònic a campionat@kartingaltafulla.com, junt amb el nom, telèfon, correu i data de la prova.

El preu de la inscripció és de 55 euros per persona de forma anticipada, i de 60 euros el mateix dia de la cursa.