Esports
Foto: Roberto Vera
24 d'octubre del 2016
El CB Altafulla presenta de forma oficial la nova temporada 2016-2017
Prop de 120 jugadors han participat en la presentació dels equips aquest dissabte al Poliesportiu Municipal
El Poliesportiu Municipal d’Altafulla ha estat l’escenari aquest dissabte de la presentació de la temporada 2016-2017 del CB Altafulla. Una convocatòria que enguany l’entitat ha decidit celebrar abans de l’habitual, i que ha estat tot un èxit, tant a nivell organitzatiu com a nivell de participació. La presidenta, Assumpta Tomàs, n’ha fet una valoració molt positiva, i ha titllat l’activitat d’una “diada molt bonica”. La celebració s’ha iniciat amb els partits de la jornada i ha culminat amb la presentació dels diferents conjunts.

Enguany, el CB Altafulla compta amb 120 jugadors, que conformen els onze conjunts de l’entitat. Assumpta Tomàs ha explicat que “ens mantenim en la mateixa línia que les darrers temporades, i estem més que contents de disposar d’equips en totes les categories”.

Tot i l’èxit de la presentació, els resultats no han acompanyat. Tots els conjunts que jugaven a casa han perdut aquest dissabte. El Cadet Femení A, per 32 a 72 contra el Reus Deportiu Negre; el Cadet Femení B, per 10 a 70 contra el Fusteries Malvar; l’Infantil, per 9 a 59 contra el Reus Deportiu Vermell; i el Pre-Infantil Masculí, per 30 a 67 contra el CB Cambrils.

La nota positiva del cap de setmana l’ha tornat a posar el conjunt Júnior Femení. Ha aconseguit una nova victòria, en aquesta ocasió a la pista de l’AD Torreforta per 40 a 78.
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla