Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
28 d'octubre del 2016
Els Atletes d’Altafulla organitzen el ‘Fem dissabte’ per posar a punt els camins per on transcorrerà la Cursa de l’1 de Novembre
A hores d’ara la prova compta amb 220 inscrits, i les places estan limitades a 250 corredors
Els Atletes d’Altafulla ja compten els dies que falten per a la celebració de la segona edició de la Cursa de Tardor 1 de Novembre. L’organització ja ho té tot a punt per acollir la cita el proper dimarts.

El passat cap de setmana, una trentena de persones van realitzar un reconeixement del circuit per on transcorrerà la prova; i aquest cap de setmana és el moment de fer neteja. Tot just dos dies abans de la celebració de la cursa, l’entitat ha organitzat la jornada de neteja ‘Fem dissabte’ a l’entorn de la muntanya de Sant Antoni i del riu Gaià. S’iniciarà a les 9 del matí des del Castell d’Altafulla, i estarà oberta a totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar.

A hores d’ara la prova compta amb 220 inscrits, i les places estan limitades a 250 corredors. El preu per participar-hi és de 12 euros fins aquest dissabte, precisament; i a partir del diumenge i fins que s’exhaureixin les places, de 15 euros.

Les persones interessades s’hi poden apuntar de forma presencial a la Gelateria La Perla d’Altafulla, a la botiga Boom Esport de Torredembarra, i a la botiga Bikila de Tarragona. Per internet, poden fer-ho mitjançant els portals web www.athleticevents.net o http://atletes.wixsite.com/cursatardor.

Molts dels inscrits són d’Altafulla, però també destaca la participació de molts corredors de fora del municipi.

En la primera edició, Daniel Alonso va ser el guanyador en categoria masculina amb un temps de 36 minuts i 53 segons; i Sandra Alonso, en categoria femenina, amb una marca de 45 minuts i 16 segons.
Sergi Planas, un dels responsables de l'organització
Sergi Planas, un dels responsables de l'organització
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla